NY BLOGGPORTAL! (och ja, ni hänger med)

TUT, TUT! Hörni, nu är det storslagna grejer på gång, nämligen en bloggflytt vilket är avsevärt roligare än en bostadsflytt pga svinjobbigt på alla sätt.

Bloggen huserar från och med idag på den nystartade sajten allas.se! Och det är inte vilken sajt som helst utan en storsatsning med 100% fokus på det bättre könet, hehe. JA JAG MENAR SÅ KLART KVINNAN (och nej, jag hatar inte män). Kvinnors berättelser står i centrum och jag känner att vi har så många beröringspunkter i skildra allt vad livet innebär – det som skaver, underhåller, fascinerar och utmanar.

En ganska uppenbar skillnad som ni kommer att märka när ni klickar er in på bloggen (vilket ni synkroniserat gör 3, 2, 1, nu: KLICKA HÄR!) är att den från och med nu heter Therese Krupa – hormoner, hemorrojder & hjältedåd.

Som ni alla vet dundrar ju jag på själv sen 1,5 år tillbaka, efter att Sofia valde att kliva av pga livet i allmänhet. Insiktsfullt och klokt, precis som Sofia själv. Men jag tycker att det är så kul och givande att jag vill fortsätta, men därför blir det nu ett nytt namn på bloggen men med fortsatt tydliga kopplingar till mina livslånga hjärtefrågor: hormoner och hemorrojder (och Game of Thrones, skulle jag nästan kunna lägga till just för tillfället, men jag hejdar mig).

Säg att ni hakar på? Pinky swear? Det kommer att bli fortsatt roligt, dråpligt, stundtals överjävligt och alldeles, alldeles underbart.

Okej, jag lägger in bloggadressen EN gång till: Therese Krupa – hormoner, hemorrojder & hjältedåd

Om ni skriver en urgullig hejhälsning på nya bloggen kommer era hemorrojder att försvinna med omedelbar verkan. See you on the other side. Och hej då och tack för den här tiden, United Influencers <3

Fotograf: Linda Alfvegren

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *