Mod kan ta sig uttryck på VÄLDIGT olika sätt

Avslutade just kvällens nattning som SÅKLART GICK FRIKTIONSFRITT (om man tycker att 21:25 är lagom tid för barn att somna, jävla sommartidspåhitt).

Det hela fick en ”intressant” och ”oväntad” inramning när Morris stövlade tillbaka in i sovrummet efter en tur till toaletten (trots att jag innan sänggående påmint om att kissa cirka 259 gånger men ingen var ju kissnödig då, givetvis).

-Jag har provat på kiss! proklamerar han stolt.

Jag tar ett djupt andetag.

-DET ÄR FAKTISKT ÄCKLIGT MORRIS, gastar Mira till svar, alldeles förskräckt.

Jag djupandas och försöker komma på en enda vettig grej att säga i detta läge utöver ”JAG HOPPAS ATT DU HAR TVÄTTAT HÄNDERNA.

-JAG ÄR INTE ÄCKLIG, replikerar Morris lika delar förnärmat som högljutt.

Okej jag måste komma in i matchen nu känner jag. Mor, dags att mobilisera!

-Nej, Morris du är absolut inte äcklig, men…alltså…(här vill jag egentligen fråga varför i hela helvete ungen smakar på kiss såhär helt apropå en söndagskväll i mars) det kan ju kännas otrevligt att man smakar på kiss. Det ska ju ut från kroppen, inte in, försöker jag.

-DET ÄR JÄTTEÄCKLIGT, pepprar Mira på.

-Jaja, men nu vet Morris…börjar jag..

-SKALMAN HAR FAKTISKT SAGT ATT MAN ÄR MODIG NÄR MAN VÅGAR PROVA SAKER SÅ JAG PROVADE KISS! gapar Morris innan han vänder sin förnärmade ryggtavla mot mig i sängen.

Touché. Damn you, Skalman.

Tur att kissnisse är såhär gölli när han vaknar iaf.

3 kommentarer

 1. Isabelle

  Observerade en mamma med sin dotter som argt sa till henne att hon var jätteäcklig. Oh vad skönt tänkte jag, vad snäll jag är som mamma, jag skulle ju aldrig säga att ett barn var äckligt, jag är inte lika arg. Jag berättade om incidenten för min sambo, och min son som tydligen sett mer än jag förklarade vad flickan hade gjort. Hon hade stoppat in ett upphittat, utspottat tuggummi i sin mun… Oj! Okej, jaha, ja… jag kanske skulle kunna kalla ett barn äckligt. Lilla gubben, om du stoppar in saker du hittar i munnen kommer jag att tycka att du är äcklig, du vet varför man inte kan göra det va?

  1. Å gud. Utspottade tuggummin är typ det äckligaste jag vet. Om sonen gjort det skulle jag kräkas. Mår lite illa nu bara av tanken faktiskt …

  2. Ett tag gjorde vår ena hund så, det lustiga är att han tuggade lite men spottade lydigt ut tuggummit då man bad honom. Vilket han inte gjorde med ätbara saker.
   Förstår inte hur han hittade alla dessa utspottade tuggummin men så har ju hundar ett otroligt doftsinne.

   Tyckte att det var äckligt men mycket värre om barn gjort det, 🤢

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *