Barnfri natt!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, Johan och jag har alltså haft vår första barnfria natt ihop sen Kasper föddes för ganska exakt 1 år 6 månader och 9 dagar sen.

Det vankades nämligen bröllop i helgen och till vår undsättning kom Special Forces från Österbymo – farfar och två farbröder. Tre barn, tre vuxna. Egentligen en klart rimligare uppställning än detta eviga underläge med tre vs två. Men okej, nu har ju ändå vi valt denna familjekonstellation så det är väl bara att tugga i sig denna numerära snedfördelning.

MEN VI VAR ALLTSÅ BARNFRIA I GANSKA EXAKT 24 TIMMAR!

Dessvärre blev jag på bröllopsmorgonen väckt av den ganska oangenäma ringsignalen ”blod i trosorna” och sedan barn nummer tre är mensdag nummer ett INTE att leka med. Men inte ens den detaljen kunde solka ner detta dygn av ljuvlig vuxentid (kvällsplanerna blev möjligt något reviderade, men vi sov också i en sovsal med cirka 20 andra människor så ja, inte optimala förutsättningar för erotiska eskapader ändå).

Och vilken DRÖM att få slira runt, prata, äta middag OCH frukost utan att hindra glas från att välta, barn från att rasa och förebygga allmän härdsmälta (bjussar på det rimmet).

Om vi fick blodad tand? Um…ja. Så nu inleds projekt: barnvakt per omgående. Mina föräldrar har alltid ställt upp i tid och otid, men nu med TRE ungar varav en som knappt kan vistas i möblerade rum utan att utgöra livsfara för sig själv, känns det orimligt att lasta över det på dem. Återkommer med projektutfall framöver. Till dess fortsätter jag att leva på dessa roliga, stökiga, svettiga, ansvarsfria timmar.

Jag FÖRSTÅR att ni vill veta vem fotografen är – Anna Roström/Smallpigart.

Och jag FÖRSTÅR att ni vill veta var denna paljettdröm kommer ifrån. Kände mig asfin.

7 kommentarer

 1. Emelie Westberg

  Ja vilken jäkla kväll!! Tack för allt!

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Det är vi som tackar! Hoppas ni har kunnat smälta allt – ruskigt fint och kul på alla sätt! Hälsa Valpen!

 2. Karolina

  Yes! Såååå snygg du är i klänningen. Grattis till ett barnfritt dygn, hoppas ni snart får ett igen. PS. Måste bara tacka för att du presenterade Klinike för ett tag sedan. Älskar Johanna där, vilket proffs!

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Tack snälla! Och vad kul med Klinike – de är så jäkla schyssta och duktiga!

 3. Vi har inte haft en barnfri natt tillsammans sedan vår äldsta föddes för snart 6 år sedan…. yngsta är snart 4. Våra barn är inte särskilt besvärliga men vi har helt enkelt ingen som kan ta hand om dem.

 4. Har du kollat in Yepstr, en tjänst som matchar ihop dig med ungdomar i ditt närområde som vill jobba extra?? Kan vara allt från att ta hand om barn eller hem/trädgård. Kanske hitta två ungdomar som kan komma samtidigt 🙂

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Jag har hört talas om Yepstr, ska definitivt kolla upp! Tack för tips!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *