Curling, level 7624

Vid sänggående, efter en lång dag och med hopp om en lång barnfri kväll (lång som iallafall 120 minuter JAMEN LÅT EN KVINNA LEVA LITE) bökar sig Morris tillrätta bland lakan och kuddar och täcken med uppmaningen:

-Klia min rygg som hockeylåten!

Hockeylåten är alltså storfavoriten ”Nu tar vi dom” från 19….8…….8? Aja, 80-tal iallafall. Ni vet med Håkan Söder….berg?…..gren?….holm? (WHATEVVA) Och nu vill arvsmassan att jag alltså ska klia honom som om mina naglar sjöng den sången på hans rygg.

-Javisst, min son, intygar jag vänligt *kliar i hockeytakt*.

Apropå kli – sa jag förresten att vi har haft påhälsning av löss igen? Sunday, funday!

2 kommentarer

  1. Tycker det var genialiskt av Morris att få kli i H-O-C-K-E-Y takt! Ska lära mina kids den så ska de få klia mig så!

  2. Hahhaha! Morris alltså <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *