Ni är bäst!

Alltså jag sitter här smått överväldigad och tar del av era kommentarer på det förra trevande inlägget. Ni anar nog inte hur mycket det betyder med den typen av input? Låt mig försöka förklara: DET BETYDER ASMYCKET. 

På riktigt, det gör hela skillnaden. Interaktionen, bekräftelsen och närheten är det som gör bloggandet värt det. Jag är (lite skamset) medveten om att jag kan vara kass på att svara på kommentarerna och det beror enbart på att jag har svårt att hitta tiden, men jag läser allt, varenda stavelse. Men jag förstår såklart att det är roligare att kommentera när man faktiskt får svar. Och att just interaktionen bygger på det.

Som tur är (för mig) är ni så grymma på att svara varandra. Precis som någon skrev nu senast – en stor behållning av bloggen är ju kommentarsfältet som liksom lever vidare i sin egen värld, efter att inlägget har publicerats och lästs. Alltid schysst, smart, stöttande, roligt och fyndigt.

Så, med det sagt skickar jag ut virtuella ligg med de frikort som ni bjussat på(alltså ej det man får inom sjukvården) och toppar det med rejäla #styrkekramar (heh) direkt från min varma barm!

PS. En helt annan fråga jag klämmer in här – vad känner ni inför sängkläder i linne? Är det så Ernst-härligt som det låter? Jag är lockad um..pga fina färger men har ingen aning om känslan mot kroppen, så att säga. Ett LITET sidospår, månne, men tja, värre saker har väl hänt? DS.

10 kommentarer

 1. Ja, linnelakan är jätteskönt! Inte så att hela livet förändras kanske, men jag kommer nog aldrig köpa bomullslakan igen!

 2. Tror att linnelakan och bomullslakan lika obehagliga i sängen, tänk dig att dela säng med Trump liksom🤮
  Satin är bäst!🤗

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Satin? Blir det inte liksom…halkigt och svettigt? 🙂

   1. 80-tals santin är glansigt och halkigt tror jag 😀

    Men vi har nåt från *reklam* Borås Cotton som är bland det bästa vi har. Svalare på sommaren och skönt på vintern. (Sen att jag alltid fryser är en helt annan historia)

 3. Linnelalam är oslagbart! Bästa kombon mellan krispigt och mjukt! Testa! Glöm inte att torktumla dem lite bara!

  1. Ja eller ”linnelakan” då

 4. Sängkläder i linne är bäst! Tänker aldrig använda något annat igen! Synd bara att de är så dyra annars hade ja köpt alla dessa fina dova färger som finns.

 5. Superskönt 👌 Alltså lakanen, frikortet som fenomen var bortom min föreställningsvärld (läs energi) men lovar återkomma med även där om något skulle ändra sig/inträffa 😜

 6. Jag har sängkläder i Flanell. Love it! Som att ligga naken i en stor pyjamas.

 7. Skönt med linnelakan så att jag enbart kan tvätta dem på morgonen på helgen så att jag kan bädda med dem på kvällen igen då jag bara äger en uppsättning. Kan inte med att köpa nya då skåpet är fullt med andra lakan…
  Får nog leta reda på mitt laminerade frikort som hade plats för fem namn varav det sista gick att sudda ut så man kunde byta namn. Men om jag minns rätt så var bland annat Brad Pitt och Sean Connery med på det.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *