Kasper 1 år!

Lucky number three har alltså gått och blivit 1 år! Kasper, din råfina lilla bulldozer <3 Du gulliga, mulliga, fjuniga unge.

Jag hade tänkt skriva min förlossningsberättelse såhär jubileumsdagen till ära. Men, nu är klockan en bit efter 21.00, Mira och Morris somnade precis, efter att jag läst och fräst dem till sömns (HUR KAN DE INTE SOMNA UNDER 90 MINUTERS LÄSNING?!?!?!?!) medan födelsedagsbarnet ligger och knorrar i Johans famn. Middagen står kvar på bordet, det är grus i hela lägenheten efter Morris eh..grusprojekt och jag är, denna glädjens dag, svintjurig och frustrerad över marathonläggningen och haveriet vi kallar hem.

Så, jag ska nu ägna kvällen åt dessa ärofyllda uppgifter. Men jag LOVAR att snart skriva om hur det egentligen gick till i förlossningsrummet på Södersjukhuset den 17 september 2017.

5 kommentarer

 1. Grattis Kasper!

  Fullt förståeligt att du inte pallar skriva långa inlägg efter maratonläggning! Här något att nynna på för din egen skull nästa gång…
  http://diktafan.se/vaggvisa-fran-vredesmodet/

 2. Ni ska inte testa, för er egen skull menar jag, att läsa en stund ni känner är lagom och sen låta de somna till ljudbok? Jag upplever att min äldsta somnar bättre så, sitter jag kvar ska han bara ligga o snacka och somnar aaaldrig.. I all välmening! 💕

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Ljudbok är såå bra! Vi kör det rätt ofta men nu hade de hittat en bok som bara fanns att läsa. Och, den blev så sjukt spännande att jag liksom fick för mig att vi kunde läsa klart hela innan sovdags. Hade jag fått läsa oavbrutet hade det inte blivit ett problem (kanske) men insert 1000 frågor, några konflikter, toalettbesök och andra…moment så vips hade 90 minuter passerat. Mitt fel, såklart. Och denna inledande optimism och entusiasm som 90 minuter senare omvandlats till irritation, heh. Tack för tips hursomhelst!

 3. Vanja Bergström Krupa

  Varmt Välkommen till Världen älskade Kasper !! som’tredje barnet’ har Du kommit till oss, via Therese & Johan, familjerna Bergström, Krupa, Syllner’s. STORT Hjärtligt GRATTIS på 1 års Dagen !!! <3

 4. Åhhh alltså så himla söt! Jag blir typ avis på hans gullighet och då har jag ändå en egen liten en som är blott en dag äldre! På tal om det så är Morris bara ett par månader äldre än min första och Kasper en dag yngre än min andra så du har varit en gravidkompis på avstånd två gånger!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *