FREDAGSTIPS!

Hörni! FREDAGSTIPS! Såg just på det däringa Facebook att Blankens kör ett höstevent i sin butik på Upplandsgatan 62 i Stockholm med start kl 12.00 idag! Man kan tydligen även göra klädbyten på plats men det kanske ni inte liksom intuitivt kände på er i morse när ni dundrade hemifrån så jag fattar att inbytarmaterialet kan vara skralt. Men skor kan man ju glo på ändå.

Blankens boots

Har själv gett mig helgen på att styra upp terminens alla inköp (Alla. Dessa. Extra. Ombyten???? Och VAR är alla strumpor? Har de förångats i sommarens värmebölja?) och såg exempelvis den här höst/vinterdojjan från Lil’ Blankens som såg svinmysig ut, right? (det är alltså en barnsko)

För egen del skulle jag inte banga på den här godingen. MEN nu ska vi försöka fokusera på barnen här.

(Men OM ni nu redan har surfat in där kan ni ju unna er att kolla runt lite på kläderna också. Just saying.)

6 kommentarer

 1. Nu fick jag lust att shoppa lite!

 2. Alltså snälla PLZ kan man be om ett inlägg om hur det gått att börja jobba?! Amningen! Separationen!

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Ja! Det kommer, lovar!

 3. Gillar bloggen supermycket och har hängt med från start. Dock har inläggen blivit mer och mer som rena reklaminlägg eller inlägg som verkar vara reklam fått mig att läsa bloggen mer sällan. Saknar den första tidens ”skitighet” och behöver inte den nya tidens ”glammighet”.

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Hmm, tack för inspel! Kan se vad du menar (sen vill jag bara flika in att det inte är fråga om några sponsrade inlägg, det märks alltid ut! i så fall är det egna preferenser/intressen som lyser igenom mer än tidigare). Tänker att det har hänt mycket på 7 år (!!) och vill såklart bevara mycket av det som har gjort bloggen uppskattad genom åren men ja…kanske att skitigheten är mindre påtaglig? Jag vet inte. Har själv funderat en hel del på det. Hur som helst, tack för tankeväckande kommentar <3

   1. Ja, Tänk så här också: inledningsvis undrade ni varför ingen pratade om allt det där andra med att få barn, baksidorna och det mer svarta. Ni ville ändra på det och ge en mer nyanserad bild av det. Och det gjorde ni med bravur! Kan man försöka hitta tillbaka till det och skildra den delen av småbarnstiden mer. Vad är liksom tabu nu? Vad är det som föräldrar med barn i tidiga skolåldern håller inne med? Är det bara man själv som gör, säger, tänker…?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *