Mira 7 år!

Hurra för min megacoola, dunderdramatiska 7-åring idag! Jubilarens stora dag har mestadels spenderats i vatten på grund av denna vansinnesvärme vilket samtliga inblandade har uppskattat. Inklusive yours truly, badkrukornas urmoder. 26 grader är en med beröm godkänd temperatur på en insjö.

Att somna igår var ju inte plättlätt så det blev möjligen någon timme för lite på sömnkontot för Mira vilket kan ha bidragit till ett något svajigt födelsedagshumör. Sjuårsdagen har pendlat mellan att vara världens bästa födelsedag till VÄRLDENS DÅLIGASTE FÖDELSEDAG. Eller så är detta det nya sjuårshumöret? Aja. Jag har i några brinnande konfliktsituationer väst och fräst saker som ”jag hade faktiskt tänkt att vi skulle ha trevligt idag! och därmed bidragit noll till att höja stämningen just då.

Jag lyckades igår kväll outsourca tårtbaket till födelsedagsbarnet själv samt hennes storkusin som är med i smålandsskogarna. Själv drack jag grogg och spelade onlinebingo. Nä, det gjorde jag inte men låt en småbarnsmor drömma lite OKEJ???? Barnarbete visade sig i detta fall vara mycket kvalitativt OCH effektivt. Arbetskraften nöjde sig dessutom med att få generösa smakprov i arvode. Mkt bra.

Presenterna gick hem (även fast det besviket har påpekats att en kattunge minsann stod på önskelistan), tårtan fick godkänt och vi har ändå varit hyfsat sams allihop. Nu väntar ännu ett år med denna nyfikna, energiska, observanta, otåliga, påhittiga och högt älskade lilla unge.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *