Min tillvaro nerkokad:

Trevligt

Trevligt

Tjafsigt

Gråtigt

Bråkigt

Trevligt

Tjafsigt

Trevligt

Gråtigt

Trevligt

Tjafsigt

Bråkigt

Trevligt

Tjafsigt

Gråtigt

Bråkigt

Gråtigt

Allt utartar

Repetera

Hur vi lyckas se så civiliserade ut som vi ändå (väl?) gör här är högst förbryllande

4 kommentarer

 1. Hahaha, känner igen loopen. Vet också att en loop kan ta allt mellan en kvart och ett dygn. Dessutom, som kommentar till bilden, det som syns framför kameran reflekterar inte alltid det som sker bakom den i dessa tider av fotografisk verklighetsförsköning:
  http://diktafan.se/skrytsasong-pa-instagram/

 2. Men alltså känns ändå som att ingen kommer i närheten av vårt kaos. Vi har haft semester i ca en sekund och jag är redan beredd på att rymma. Hur tjafsigt kan det vara med en halvåring och en lite drygt 3 åring?! Vi bråkar ju hela tiden ju? Vart är all jävla sommaridyll undrar jag?! Varför går ALLA ANDRA omkring och verkar så jävla harmoniska?!!1

  Mvh E
  (Vars barn fick bygga exakt den glass den ville på frikkin Gröna Lund men valde att ändå va sur)

  1. Hormoner & Hemorrojder

   Jag LOVAR att vi åtminstone är likvärdiga. LOVAR. Harmoni vs kaos: 2-4899443

   FORZAAA!!!

 3. Hej!

  Nu är detta lite sent på bollen men jag såg att någon annan haft en liknande förfrågan tidigare så du kanske bara kan copy/paste det svaret… jag vill fråga dig om er resa till Sydafrika med kidsen! Jag och min man samt vår 1½ åriga dotter kommer att flytta ned till Kapstaden under en period och jag skulle vilja veta om du har några bostadsområden, aktiviteter mm som du kan rekommendera gällande Kapstaden och små barn? Allt gott!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *