Hur småbarnslivet egentligen funkar…

…sammanfattat i en bild. Eller ja, nu är det ju en bild som egentligen utgörs av en massa text. MEN NI FATTAR. Så. Denna bild med text i sammanfattar småbarnslivet. Och just bakning med barn. HERREGUD JAG PALLAR INTE. Det slutar alltid med att nån gråter (sällan jag), nån är vresig (oftast jag) och nån är rasande för att man inte får äta upp 70% av smeten (skulle kunna vara jag men oftast inte).

2 kommentarer

  1. Hahaha!!!
    Här ett eget litet rim på ämnet, eller nästan iallafall:
    http://diktafan.se/daliga-vader-och-skrytiga-fader/

  2. Med risk för att låta präktig men det gååår att baka med barn. Obs har bara ett bakstort barn ännu men vi har ett recept vi gör tillsammans nån gång i veckan typ. Tricket är nog att välja ut ett recept och stick with it, barnet lär sig receptet utantill, kan ta fram alla grejer, tjatar inte om att få hälla tre tsk salt eller liknande på grund av att hon kan receptet utantill! Det är bra om det är ett recept som går fort och som har ett moment av typ ”strö flingsalt eller sesamfrön likt en god fe”. Mitt magiska recept är det första recept man får upp när man söker ”fröknäcke ica”. Det blir väldans gott med 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *