Jag skiter i 2017

Gott Nytt År 2018

Medan barnen hoppar och studsar framför Backyardigans gör jag en mycket snabb återblick på (skitåret) 2017.

Jag måste först och främst ta bloggen till hjälp för att minnas vad som egentligen hände, för 2017 var året min hjärna klappade ihop av stress. Andan i halsen mellan jobbet, föris, bloggen, VAB, infektioner, gamla sjuka föräldrar, sociala sammanhang och uppsägningar förutom basala vardagsbestyr och de allmänna grundkraven på kvinnor i vår tid.

Men det var också året jag tog mig ut på andra sidan depessionen med livet i behåll och började springa. Tessan tog körkort och FÖDDE SITT TREDJE BARN, Kasper the klängy ghost.

Vi är så, ursäkta svordomarna så här årets sista timmar, jävla starka. Kvinnor är så jävla starka.

Huka dig 2018, för nu är vi här.

GOTT NYTT ÅR BÄSTA LÄSARE!

PS: Läs!

4 kommentarer

  1. Gott nytt år bästa ni!! ❤️✨

  2. ❤️

  3. Gott Nytt! Även jag slänger tacksamt 2017 på sophögen och hoppas på att 2018 bringar lite roligare grejer… Heja, heja och kram på er! <3

  4. Jag har också kämpat med depression under 2017 och är fortfarande inte bra. Skönt och hoppingivande att läsa att du har kämpat med samma och nu mår bra. Går också igenom flera av de tunga sakerna du beskriver med gamla, sjuka föräldrar etc samtidigt som man är mitt i småbarnsfasen. Lätt att man tar slut då. Får hoppas på ett mer positivt 2018. Tack för en underbar blogg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *