Mellistips till panikhungriga barn – och deras föräldrar

För alla er (oss) som inte alltid kan trolla fram en hotellbuffé ur vagnsufletten på väg hem vill vi tipsa om ett knep för att förhindra alltför stora blodsockerkatastrofer.

Utan omsvep (ni känner ju oss, hehe) tänker vi inte hymla om att det ibland (rätt ofta) blir nån panikfrukt/glass på väg hem från föris och skola. För mor alltså. Inte sällan har det även hänt att jag (Sofia) även glömt sagda frukt i vagnen och hittat det bruna bananliket när hungern slog till några dagar senare.

När vi bilade i Danmark och Tyskland i somras var ruttenfrukten ett faktum, så vi köpte istället såna här Cheez Dippers. Grissinistänger man doppar i smältost och mumsar på. De var väl egentligen till barnen men, eehm, det var nog mest jag som höll mig (och vårt äktenskap) vid liv med denna minimellis längs Autobahn.

För när jag blir hungrig så blir jag HUNGRIG. NU. Tessan är likadan! Och vem sjutton drar runt på en kylväska med mellis varenda dag? Ja, skidlandslaget kanske, men inte vi.

Morris äter Cheez Dippers

Här sitter förresten Tessans son Morris på toagolvet och kalasar på brödpinnarna allt medan hans mamma trodde att hon skulle få kissa ifred.

I samarbete med Cheez Dippers

Hur som helst. Att hantera snöblandat regn, matkassar och arga barn är lättare om man knaprar på något gott, som Nalle Puh skulle ha sagt. Han skulle också ha sagt att du är världens bästa mamma, precis som du är.

Om du vill skratta och känna dig lättad i vardagen, gå in och läs ärliga, härliga ”bekännelser” på Mammabekännelser. Om du vill skriva av dig får du en kupong till ett gratis paket Cheez Dippers.

Här hittar ni mer om själva produkten Cheez Dippers.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *