Vi testar rövyoga

Rövyoga mot hemorrojder

Än en gång har vi fått in tips från en av våra läsare, denna gång en yogaövning mot hemorrojder!

Denna, för oss hittills, oprövade position är hämtad ur boken Yoga för gravida och nyblivna mammor av Francoise Barbira Freedman. Ordet ”slutmuskel” känns sådär inspirerande men vi lär testa och utvärdera detta. Glöm bikram, rövyogan är här.

0 kommentarer

  1. Haha exakt sådär rådde de på mvc mig att stå för att mitt barn låg åt fel håll, typ 20 min 3 ggr om dagen eller så. Extremt mycket var det i alla fall. Sedan visade det sig att hon visst låg som hon skulle, men skönt att veta att jag kanske inte stod sådär och fick nackspärr i onödan. För hemorrojder har jag sluppit!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *