High five!

För bara ett par timmar sen fick en kompis till mig en liten pojke. Som jag har tänkt på henne under de timmar – ja, faktiskt dygn – som hon kämpat! Jag blir lika tagen varje gång någon i min närhet sätter en liten unge till världen. Och varje gång tas jag tillbaka till mina timmar på BB i början av augusti. Där vobblade jag runt på en lila pilatesboll, hängde som en krampande ostbåge över gåstolen, blev skitskraj och skitstark av situationens intensitet och överdoserade lustgasen å det grövsta. Togs till himmelriket för en kort stund genom epiduralen innan det var dags att krysta ut 4,2 kg bebis.

Så, en riktig high five till alla amazonmammor därute och grattis till dig, min vän! Jamen faaaan, vad grymma vi är.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *