Nutella och bärs, tack.

Nutella

Jag tror att jag är i en fas nu, lagom till att Mira fasat klart. Vilken det är i ordningen vet jag inte riktigt, men fasen infaller någonstans mellan den 1612:e och 1619:de levnadsveckan. Fasen kännetecknas av ett akut behov av sovmorgnar, nutella, rom-comsåsiga rullar och allmän lättja. Lättja och glömska, vilket går ut över såväl dagisresearch som de där dagliga d-dropparna. Andra tecken på denna fas är ett kraftigt sug efter storstadssemestrar, öl och spabesök snarare än förortspromenader, blutsaft och besök på öppna förskolan.

Jag undrar hur länge den här fasen kommer hålla i sig? Trots att jag har googlat friskt har jag inte hittat så mycket information, varken på vardguiden.se eller familjeliv.se.

Eller måste jag bara byta sökord till ‘höstkris’?

0 kommentarer

  1. Nej, bara en fullt sund reaktion på förlossningspostsyndrom och på hur viktigt det är att ”träna genom aktiv vilande”, på alla plan. Doktorn ordinerar följande: go with the flow.

    1. Då lyssnar vi självklart på vad doktorn säger. Flow it is.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *