Hormoner part I

psyktant

Hormonerna, kroppens egen obsklass, som var utom allt rimligt tvivel medskyldiga till Tessans misstänkta höftledsartros kan även orsaka förlossningsdepression. Det vet jag nu.

När mitt efterlängtade mammaliv istället blev till en Bergmanrulle där i augusti hade jag ändå tur som blev jag remitterad ganska snabbt till en terapeut utan att dö först. Jag hamnade hos en mycket märklig varelse som ville lära mig att andas i fyrkant. Fortfarande vet jag inte vem av oss som var i mest behov utav vård. Denna kvinnliga Dr Dengrot såg mer upprymd ut ju mer ledsamhet jag uttryckte utom de stunder hon försvann in i sitt Angry Birdsspelande.

På väg därifrån insåg jag att det fanns värre psykfall än jag och sen dess har jag bara mått bättre och bättre.

0 kommentarer

 1. ”Dr. Dengrot” haha. Me like! 🙂

 2. En annan (jag) ringde, dock under graviditeten, sin barnmorska och informerade henne kort och gott om att jag nu var deprimerad varpå barnmorskan med farbrorbarbro röst sa ”Det är normalt”. Jag SKREK tillbaka ”men för faaaaan det måste väl finnas nåt som inte är normalt” slängde på luren och Kom ur depressionen bara så där. Om det var normalt får ni avgöra själva. Tack för härliga skratt!

 3. Hahahaha! Kan se barnmorskans min framför mig. Mycket underhållande – bra rutet!

 4. Haha,att andas i fyrkant är faktiskt en jävligt bra grej att göra 😉

  Jag fick lära mig det när jag var 16 och blev tvingad att gå en art kurs (ilskekontrollshantering)

  Så ge det ett försök någon gång 😉

  1. Haha, då ska jag göra det! Uttrycket låter så roligt bara. 🙂
   Kul att du skrev!
   /S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *