Alla dessa faser som kom och gick…

Dr Jekyll & Mr Hyde

Mira är inne i en fas. ’Fas’ har blivit något av ett buzzword här hemma. Bebisar går nämligen igenom typ 200 faser under det första halvåret och under dessa faser kan de bli lite extra ehem..krävande. De vill ha din uppmärksamhet twentyfive-seven, de sover mindre än en tjacktomte, skriker mer än Zed i Polisskolan och hela du blir en jourhavande snuttefilt. Dessutom har de för-faser, alltså lite meck innan själva fasen sätter in. Sen när man tror att det hela är över då drabbas man som förälder av posttraumatiskt fas-syndrom och blir själv kinkig och bökig efter att ha tampats med sin Mr Hyde-bebis.

Men, i vanlig ordning har naturen styrt upp det rätt bra. När man väl ridit ut stormarna kommer belöningen i form av en betydligt coolare bebis med nya färdigheter att förtjusas över. Efter förra fasen började Mira yla och dregla lite mera. Tänker att denna fas kanske kan mynna ut i nåt lite mer…vad ska jag säga..användbart.

0 kommentarer

  1. HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Så här högt skrattar jag egentligen, om bara inte den lilla ängeln låg och sov (hurra!) i soffan… så jag skrattar således högt inombords. Kan avslöja att dreglandet intensifieras ytterligare något mer (jo, det går) efter varje fas. Och däremellan.

    Även sugförmågan blir bättre och bättre, tro det eller ej. Idag går jag omkring med världens blåaste sugmärke på hakan. Ser lite ut som ”kvinnan som går in i dörrar” – inte sexigt för tre öre. Annars hade man ju kunnat tala sig varm om det fantastiska sexliv som man får med en 6-månaders i lägenheten (utan eget rum, givetvis), om någon nu hade gått på den lätta…

  2. Hahaha! Ett sugmärke minsann! Mer än vad jag kan stoltsera med. Men visst, man hade ju kunnat hoppas på en annan avsändare.

    Mer dregel och ökad sugkraft har vi alltså att se fram emot. Jackpot igen!

  3. JA. Så är det.! kan inte uttrycka mig mer än så. just nu

    1. Det behövs inte. Vi hajjar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *