The botten is nådd

”Åh, man får med ett paket våtservetter med tidningen!” tänker jag glatt när jag står vid tidningshyllan och ska välja ett av alla glossiga, lyrriga magasin. ”Japp, Vi föräldrar får det bli”, beslutar jag förnuftigt och hugger tidningen från hyllan.

Nu såhär i efterhand blir jag alldeles matt av min egen enfald. Kom igen, Krupa! Våtservetter? Kunde ju fått ett rosaglittrigt läppglans eller en minifoundation i fel nyans. Eller en Läckberg-deckare eller Sommaren med Göran på dvd – vadsomhelst borde banne mig ha lockat mer!

Våtservetter. Jag noterar ett nytt bottenrekord i flärdfullhet.

0 kommentarer

  1. Maybe you can still be rehabilitated? It could be touch and go, though…

  2. You think? I truly hope so. This was a real low-water mark.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *