Sårad i strid

Det är tur att man inte behöver vara fin när man ska gå iväg på mammagruppsträff (AA-möte om ni minns). Jag har precis haft en Papphammarscen här hemma. Malte vevade som vanligt vid påklädningen och jag satte foten på en leksaksbil som gled iväg så jag sträckte ljumsken, bröt ihop lite och ville bli utburen på bår för en stund.

När ingen domare kom och blåste av matchen fick kampen gå vidare. När jag väl fått på honom jacka och sockor grabbade han tag med sin svettiga lilla hand i mitt hår och halsskinn för att sedan öppna gapet och hugga mig i armen, genom tröja och allt. Och allt detta skrattandes sitt sköna gurgelskratt.

Många mammor får fjuniga små skära bebisar men jag är övertygad om att jag fick en av Escobars förrymda flodhästar, inrullad i plastlådan där på BB.

0 kommentarer

  1. Vi kallar vår son för Stellan the destroyer. jag har haft blåmärken på smalbenen sen han föddes för snart fyra år sen. många limtuber har gått åt hemma till att laga allt från krukor till träleksaker.

  2. Låter som en solklar 2a för Roughing, med +2min vid ev. blodvite.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *